Domů Recepty Top recepty na domácí smoothie pro energické ráno

Top recepty na domácí smoothie pro energické ráno

[ad_1]
Vánoční kapr s bramborovým salátem aneb co by nemělo chybět na vánoční večeři

Blíží se Vánoce a s nimi i tradice slavnostní večeře s celou rodinou. Pokud jste zatím nerozhodli, co letos připravit k večeři, máme pro vás skvělý tip – vánoční kapr s bramborovým salátem.

Kapr je tradiční pokrm podávaný na vánoční večeři a je velmi oblíbený jak mezi dospělými, tak i mezi dětmi. Jeho jemné maso je lehce sladké a má příjemnou chuť.

A co k tomu podávat? Bramborový salát je klasikou a perfektně doplní kapra. Jeho krémová konzistence a lahodná chuť udělá radost téměř každému.

Pokud nevíte, jak připravit bramborový salát, nebojte se, není to nic složitého. Stačí uvařit brambory, oloupat je a nakrájet na menší kostky. Přidejte nakrájenou cibuli, nakládané okurky a vajíčka. Na závěr zalijte majonézou, promíchejte a nechte alespoň hodinu odstát v lednici, aby se chutě prolily.

Kapr se dá připravit na mnoho způsobů – můžete ho upéct, smažit nebo připravit na páře. Klasický recept na vánoční kapra je hořčicová omáčka s rajčaty. Stačí smíchat hořčici, rajčatový protlak, cukr, ocet a vodu a nechat omáčku provařit. Poté zalijte kapra a pečte v troubě.

Pokud máte rádi tradiční pokrmy a chcete udělat radost celé rodině, neváhejte a připravte vánoční kapra s bramborovým salátem. Vaši příbuzní budou nadšení a Vánoce si tak budete pamatovat celý život.
[ad_2]