Domů Nezařazené Domácí tradiční knedlíky s vepřovým masem a zelím

Domácí tradiční knedlíky s vepřovým masem a zelím

[ad_1]
V dnešním receptu vám přinášíme klasický český pokrm, kterým jsou domácí tradiční knedlíky s vepřovým masem a zelím. Tato chutná kombinace je oblíbená po celé republice a určitě si ji zamilujete i vy.

Na přípravu budete potřebovat:

– 500g vepřového masa
– 1 velkou cibuli
– 1 kg zelí
– sádlo nebo olej na smažení
– sůl, pepř, majoránka
– 600g bramborových knedlíků

Postup přípravy:

1. Nejprve si nakrájejte maso na menší kousky a osolte ho. Na pánvi rozehřejte sádlo nebo olej a orestujte maso spolu s nakrájenou cibulí. Přidejte koření podle chuti a dusíme na mírném plameni asi 30 minut.

2. Mezitím na druhé pánvi orestujte na sádle nakrájené zelí. Přidejte trochu vody a nechte dusit až do změknutí zelí.

3. Uvařte bramborové knedlíky podle návodu na obalu.

4. Hotové knedlíky nakrájejte na plátky a podávejte s vepřovým masem a zelím.

Tento lahodný pokrm je skvělým obědem nejen pro rodinné oslavy, ale i pro každodenní menu. Garantujeme, že si ho zamilujete stejně jako my! Přejeme dobrou chuť!
[ad_2]