Domů Krása Rty jak hollywoodské hvězdy? Co je důležité vědět ohledně botoxu? Bolí to...

Rty jak hollywoodské hvězdy? Co je důležité vědět ohledně botoxu? Bolí to nebo je to bezbolestné?

Když se řekne nejoblíbenější kosmetické procedury, slovo „botox“ a „výplně rtů“ se pravděpodobně objeví několikrát. A i když jsou obě kosmetická ošetření úžasná i sama o sobě, přeci jen přišel do světa krásy i nový postup zvaný Botox lip flip. Zatímco obyčejná výplň rtů je skvělá pro přidání plnosti a objemu rtů, může být obtížné změnit skutečný tvar rtů bez invazivnějších opatření. Botox flip na rty může být řešením, které potřebujete, akorát byste o této nové populární úpravě měli vědět několik věcí.

Co je to Botox Lip Flip?

Zatímco Botox Lip Flip vám také poskytuje plnější a krásnější rty, léčba je od klasické výplně rtů odlišná. Postup u tohoto zákroku je takový, že vám lékař strategicky vstřikuje neuromodulátory (AKA, Botox) do horního rtu poblíž luku Amora (středu horního rtu). Uvolní se tím sval orbicularis oris, který pak uvolní napětí a způsobí, že se rty otáčí nahoru, čímž vznikne efekt nafouknutých rtů, který se přirozeně odvíjí během několika dní nebo dokonce týdnů. Konečný výsledek však obvykle uvidíte 5-7 dní po léčbě.

Je pro mě Botox Lip Flip vhodný?

Tato léčba je ideální pro někoho, kdo chce jemnou, ale významnou změnu vzhledu svých rtů, ale ještě není úplně připraven se zavázat k výplním. Představte si to jako prostředník mezi vašim oblíbeným leskem na rty z drogerie a injekcemi do rtů na úrovni Kylie. Výsledky jedy budou jemnější než u obyčejné výplně rtů. Je to proto, že do rtů není fyzicky přidáván žádný objem. Pokud tedy chcete dramatickou změnu rtů, tak tento zákrok asi nebude úplně váš šálek čaje. Pokud však hledáte jemnější ošetření, které vašim rtům dodá krásnou podporu, aniž byste museli riskovat, že to na vás bude už moc. Tento zákrok je pro vás perfektním krokem.

Co očekávat?

Dalším důvodem, proč je botox flip na rty ideální, pro jemnou transformaci? Trvá asi zhruba 3 měsíce. To znamená, že po 90 dnech se můžete rozhodnout, zda chcete v této léčbě pokračovat, místo klasické výplně, nebo vyzkoušet jinou sadu injekčních přípravků. Jsme si však jistí, že Botox Lip Flip si zamiluje každá žena, protože tento zákrok vám nepřinese jen překrásné přirozené rty, ale také velké posílení důvěry. Za tento zákrok si zaplatíte něco mezi 100-600 dolary za jedno ošetření, které trvá zhruba 10 minut. Jako každý jiný injekční zákrok má svá pravidla. Několik dní před tím, než se na zákrok vydáte se vyhněte následujícím případům, abyste zabránili vzniku modřin a boleti.

  • Aspirin a Ibuprofen
  • alkohol
  • léky na ředění krve
  • rybí olej
  • multivitamíny

Po botoxu můžete setkat s drobnými podlitinami nebo bolestí, která časem odezní a zažijete perfektně baculaté rty, jako nikdy předtím.