Domů Recepty 10 rychlých a chutných receptů na večeři

10 rychlých a chutných receptů na večeři

[ad_1]
Když se večer vracíme domů unavení z práce nebo školy, často nemáme energii na to stát hodiny u sporáku a vařit složité pokrmy. Proto je dobré mít v zásobě několik rychlých a chutných receptů na večeři, které připravíme během pár minut. Zde je deset tipů na jednoduché večeře, které si zamilujete:

1. Těstoviny s rajčaty a bazalkou: Vařte těstoviny podle návodu na obalu a zatím si na pánvi osmažte nasekaná rajčata s olivovým olejem a bazalkou. Poté smíchejte s uvařenými těstovinami a podávejte s parmazánem.

2. Pečený losos s brokolicí: Na plech dejte kousky lososa a brokolice, posypte citronovou šťávou, solí a pepřem a pečte v troubě dokud losos nezežlukne.

3. Quesadilly: Na pánvi osmažte placičky tortilly se sýrem, kuřecím masem, zeleninou a fazolemi a podávejte s guacamolem a salsa omáčkou.

4. Kuřecí nudle se zeleninou: Na pánvi osmažte kousky kuřecího masa s kořením, přidejte nakrájenou zeleninu a vařte s nudlemi.

5. Salát Caprese: Nakrájejte rajčata, mozzarellu a bazalku a posypte olivovým olejem a balzámovým octem.

6. Omáčka puttanesca: Vařte těstoviny a během toho na pánvi osmažte kapary, rajčata, olivy, česnek a ančovičky. Smíchejte s uvařenými těstovinami a podávejte s parmazánem.

7. Restovaná rýže s kuřecím masem a zeleninou: Na pánvi osmažte nakrájené kuřecí maso, zeleninu a vařenou rýži s sójovou omáčkou a kořením.

8. Pečená brambora s bylinkovým máslem: Brambory očistěte, nakrájejte na plátky a pečte v troubě s máslem, česnekem, bylinkami a sůlí.

9. Rajčatová polévka: Na pánvi osmažte cibuli a česnek, přilijte rajčatový protlak, vařte s kořením a podávejte s křutony.

10. Tacos: Na pánvi osmažte mleté maso s kořením a podávejte s placičkami tortilly a různými příchutěmi jako je zelí, sýr, rajčata, avokádo nebo jalapeños.

Doufám, že vám tyto recepty pomohou najít inspiraci pro rychlou a chutnou večeři. Dobrou chuť!
[ad_2]