Domů Sport Top 10 sportovních událostí, které musíte vidět v roce 2021

Top 10 sportovních událostí, které musíte vidět v roce 2021

[ad_1]
V roce 2021 se nám chystá mnoho vzrušujících sportovních událostí, které rozhodně stojí za to sledovat. Pokud jste vášnivý fanoušek sportu nebo jen občas rádi sledujete sportovní události, níže máme pro vás připravený seznam Top 10 událostí, které byste si neměli nechat ujít.

1. Letní olympijské hry – Tokyo, Japonsko (23. července – 8. srpna)
Letní olympijské hry jsou jednou z největších sportovních událostí na světě a letos se budou konat v japonském Tokiu. Očekávají nás emocionální zápasy a rekordy, které se budou zaznamenávat.

2. Evropský fotbalový šampionát – různá místa v Evropě (11. června – 11. července)
Evropský fotbalový šampionát je největší fotbalovou událostí v Evropě a letos bude hostit zápasy na různých stadionech po celé Evropě. Očekávají se velké bitvy na trávnících.

3. Wimbledon – Londýn, Velká Británie (28. června – 11. července)
Wimbledon je jedním z nejstarších a nejprestižnějších tenisových turnajů na světě. Každý tenisový fanoušek by si měl určitě zahrát klasický trávník v Londýně.

4. Tour de France – Francie (26. června – 18. července)
Tour de France je nejslavnější cyklistický závod na světě a každý rok přitahuje pozornost milionů fanoušků po celém světě. Sledujte závodníky, jak bojují o titul v této náročné etapové soutěži.

5. US Open – New York City, USA (30. srpna – 12. září)
US Open je jedním z nejvýznamnějších tenisových turnajů na světě a každý rok přináší vzrušující zápasy a nečekaná překvapení. Sledujte nejlepší tenisty bojující o titul na tvrdém povrchu v New Yorku.

6. Super Bowl – různá místa v USA (únor)
Super Bowl je finálový zápas National Football League (NFL) a každý rok přitahuje největší pozornost ve Spojených státech. Očekávejte velkolepou show včetně skvělého sportovního výkonu.

7. Finále Ligy mistrů UEFA – Istanbul, Turecko (29. května)
Finále Ligy mistrů UEFA je nejprestižnějším fotbalovým kláním v Evropě a letos se bude konat v Istanbulu. Očekávají se nezapomenutelné momenty a dramatické zvraty na hřišti.

8. Světový šampionát v atletice – Eugene, USA (15. – 24. července)
Světový šampionát v atletice je největší atletickou událostí na světě a přináší vzrušující soutěže v různých disciplínách. Sledujte nejlepší atlety světa, jak bojují o tituly a rekordy.

9. Ryder Cup – Whistling Straits, USA (24. – 26. září)
Ryder Cup je prestižní golfový turnaj mezi týmy Evropy a USA, který se koná každé dva roky. Očekávají se napínavé zápasy a emocionální chvíle na hřišti.

10. Finále NBA – různá místa v USA (červen)
Finále NBA je vrcholem basketbalové sezóny v severoamerické basketbalové lize a přináší vzrušující zápasy mezi nejlepšími týmy v lize. Sledujte hvězdné hráče, jak bojují o titul NBA šampiona.

Takže, pokud milujete sport a sledujete největší sportovní události na světě, jistě se máte na co těšit v roce 2021. Nezapomeňte si rezervovat čas a sledovat tyto úžasné události plné vzrušení, emocí a bezmezné vášně pro sport.
[ad_2]