Domů Recepty 10 rychlých a jednoduchých receptů na každodenní vaření

10 rychlých a jednoduchých receptů na každodenní vaření

[ad_1]
Hledáte jednoduché a rychlé recepty na každodenní vaření? Pak jste na správném místě! Přinášíme vám 10 skvělých receptů, které vám ušetří čas a budou lahodit vašim chuťovým buňkám.

1. Kuřecí pečeně s brambory a zeleninou – jednoduchý recept, který si zamilujete. Stačí nakrájet kuřecí prsa a zeleninu, přidat koření a péct v troubě. Rychlé a zdravé jídlo, které zasytí celou rodinu.

2. Těstoviny s rajčaty a česnekem – rychle hotové jídlo, které zvládne i začátečník v kuchyni. Stačí spařit těstoviny, osmahnout česnek a přidat nakrájená rajčata. Dochutit bylinkami a můžete podávat.

3. Omáčka s tuňákem a fazolkami – výborný recept, který zvládnete udělat za pár minut. Stačí osmahnout cibuli, přidat tuňáka, fazolky a rajčatovou omáčku. Podávat s těstovinami nebo rýží.

4. Hovězí s brokolicí a rýží – jednoduchý pokrm, který je plný vlákniny a živin. Stačí osmahnout hovězí maso, přidat brokolici a podusit. Servírovat s vařenou rýží nebo bramborami.

5. Quesadilla s kuřecím masem a sýrem – skvělá variace na mexickou klasiku. Stačí nahoře dodat směs kuřecího masa, zeleniny a sýra mezi dvě plátky tortilly a osmažit na pánvi. Podávat s guacamolem a smetanou.

6. Pečený losos s avokádem a batáty – zdravá a chutná volba pro oběd nebo večeři. Stačí losos osolit a opepřit, přidat plátky avokáda a pečené batáty. Dochutit citronovou šťávou a bylinkami.

7. Salát s grilovaným kurčetem a quinoou – lehký a zdravý recept, který vám dodá energii na celý den. Stačí grilovat kuřecí kousky, přidat quinou, mix salátu a zeleninu. Podle chuti můžete přidat také ořechy nebo sušené ovoce.

8. Rajčatová polévka s bazalkou a mozzarellou – rychlá a lahodná polévka, která zahřeje tělo i duši. Stačí osmahnout cibuli, přidat rajčata, zeleninu a bazalku. Servírovat s kousky mozzarelly.

9. Tacos se zeleninou a fazolkami – snadný a chutný recept, který oceníte nejen ve stísněném čase. Stačí naplnit tortilly fazolkami, nakrájenou zeleninou a sýrem. Dochutit pikantní omáčkou a podávat.

10. Palačinky s ovocem a medem – sladký pokrm na závěr dne, který jistě potěší každého. Stačí smíchat těsto na palačinky, vylít na pánev a podávat s nakrájeným ovocem a medem.

Doufáme, že vás tyto recepty inspirovaly k novým kulinářským dobrodružstvím. Nebojte se experimentovat a přidat do jídel své oblíbené ingredience. Užijte si vaření a dobrou chuť!
[ad_2]