Domů Sport Top 5 sportovních událostí, na které se nemůžete v letošním roce vykašlat

Top 5 sportovních událostí, na které se nemůžete v letošním roce vykašlat

[ad_1]
Sportovní události jsou vždycky velkou událostí nejen pro fanoušky daného sportu, ale i pro širokou veřejnost. V letošním roce nás čeká několik skvělých sportovních událostí, na které se rozhodně nemůžete vykašlat. Pokud máte rádi napětí, adrenalin a soutěžení, určitě si nenechte ujít tyto 5 nezapomenutelných sportovních akcí.

1. Letní olympijské hry v Tokiu
Letní olympijské hry jsou každé čtyři roky jedním z největších sportovních událostí na celém světě. Letos se uskuteční v japonském Tokiu a určitě nás čeká spousta vzrušujících disciplín a skvělých výkonů. Atletika, plavání, gymnastika, fotbal, tenis – to vše a mnohem více si budete moci užít na olympiádě v Tokiu.

2. Mistrovství Evropy ve fotbale
Fotbalové mistrovství Evropy je další velkou sportovní událostí, kterou si fanoušci fotbalu nesmí nechat ujít. Letošní šampionát se bude konat v různých zemích Evropy a určitě na nás čeká spousta zajímavých zápasů, gólů a napínavých momentů. Kdo zvítězí a stane se tento rok králem evropského fotbalu?

3. Tour de France
Závod Tour de France je jedním z nejslavnějších cyklistických závodů na světě. Třítýdenní etapový závod, který se koná ve Francii, bude letos opět přilákat pozornost fanoušků cyklistiky z celého světa. Kdo se stane letošním vítězem závodu a dosáhne slávy a úspěchu na nejslavnější cyklistické události?

4. Wimbledon
Wimbledon je nejstarším a nejslavnějším tenisovým turnajem na světě. Každý rok se na wimbledonských kurtech setkávají největší tenisové hvězdy a bojují o titul grandslamového vítěze. Letos se určitě můžeme těšit na skvělé tenisové zápasy plné napětí, emocí a skvělých výkonů.

5. Závody formule 1
Závody formule 1 jsou nejprestižnější automobilovou závodní sérií na světě. Letos nás čeká další sezóna plná rychlosti, adrenalinu a soutěžení mezi nejlepšími piloty světa. Kdo se stane letošním mistrem světa formule 1 a získá titul, o kterém sní každý jezdec?

Tyto 5 sportovní události jsou jen malou ukázkou toho, co nás čeká v letošním roce. Pokud máte rádi sport a soutěžení, rozhodně si nenechte ujít tyto skvělé akce plné adrenalinu, emocí a skvělých výkonů sportovních hvězd. Bude se na co těšit!
[ad_2]