Domů Cestování Všude dobře v Evropě nejlépe: Vydejte se za sluncem k moři do...

Všude dobře v Evropě nejlépe: Vydejte se za sluncem k moři do Bulharska nebo nádherné Itálie

Každý si po náročném roce v práci zaslouží odpočinek a kousíček svého vlastního ráje u teplého moře. Našli jsme pro Vás pár zajímavých tipů na překrásnou dovolenou, kterou si rozhodně užijete. Vydejte se například do krásných míst Bulharska či do dalších míst Evropy.

Levně za dovolenou do Bulharska

Černé moře je jedno z nejvíce oblíbených moří pro české turisty, ještě když k tomu přidáme nádherné písčité pláže a příjemní lidí a především dostupné ceny dovolených tak se řadí Bulharsko k nejvíce oblíbené destinaci. Levná dovolená v Bulharsku nadchne opravdu každého, kdo si kdy přál načerpat sílu u moře. Velké výhody k dovoleným u moře patří velmi krátká doba letu, například pokud letíte z Ostravy, tak jste v Bulharsku během pár hodin. Velké výhody také patří i nádherným památkám, které si užijí i ti nejmenší. Velkým lákadlem jsou taky i přátelští lidé všude kolem vás. Oslovila vás dovolená v Bulharsku? Vidíte se už na některém letovisku?

Nejnavštěvovanější země Itálie dokáže překvapit

Láká vás apeninský poloostrov? Mnoho lidí tento poloostrov ani moc neláká z důvodů dlouhého letu a hodně českých turistů. Nejnavštěvovanější oblasti jsou kolem severní části Jaderského moře. Přesněji oblast okolo Benátek přímo láka české turisty k prodlouženému víkendu se svou drahou polovičkou., nebo i klidnou odpočinkovou dovolenou můžou být přímo Benátky. Můžete jít objevovat krásy Benátek, nebo například i jejich okolí, městečko Caorle si nesmíte nechat ujít, nachází se zde i legendární mořské akvárium.