Domů Recepty Kuchařka pro začátečníky: Jednoduché recepty na každý den

Kuchařka pro začátečníky: Jednoduché recepty na každý den

[ad_1]
Kuchařka může být pro začátečníky někdy trochu překvapující, ale s tímto jednoduchým průvodcem se budete cítit jako profesionál v žádném okamžiku. Většina nás se ocitá ve stresu a pokušení se uchýlit k nákupu hotových jídel, ale s těmito recepty na každý den se vám vaření snadno podaří.

Prvním tipem na jednoduché jídlo je třeba připravit pesto těstoviny. Stačí si koupit těstoviny penne a bazalkové pesto, přidat nakrájený šunku a cherry rajčátka a rychlé oběd je na světě.

Dalším oblíbeným jídlem, které je jednoduché a chutné, jsou pečené kuřecí kousky s bramborovou kaší a zeleninou. Stačí si koupit kuřecí kousky, ochutit je kořením a dát péci do trouby společně s bramborami. Kousek zeleniny jako je mrkev nebo brokolice přidají k jídlu potřebné vitamíny.

Jako další tip na jednoduchou večeři můžete vyzkoušet bramborovou polévku. Stačí oloupat brambory, nakrájet na kostičky, přidat cibuli, česnek, koření a vařit. Nakonec můžete polévku na talíři ozdobit smetanou a petrželí.

Pokud máte chuť na něco sladkého, můžete si připravit rychlý jogurtový dort. Stačí smíchat jogurt s tvarohem, přidat med a ořechy a dort je hotový. Můžete ho ozdobit ovocem podle vaší chuti.

Tyto jednoduché recepty vám pomohou začít vařit jako profesionál a uvidíte, že domácí jídlo je mnohem chutnější než jídla z rychlého občerstvení. Takže nebojte se, pusťte se do vaření a užívejte si skvělá jídla každý den.
[ad_2]