Domů Recepty 5 rychlých receptů na zdravé obědy do vaší práce

5 rychlých receptů na zdravé obědy do vaší práce

[ad_1]
Rychlý oběd do práce nemusí být nezdravý a plný kalorií. Existuje spousta zdravých receptů, které můžete snadno připravit doma a vzít si je s sebou do práce. Pokud jste unaveni z nekvalitního fast foodu ve firemní kantýně nebo z nedostatku času na složitější vaření, zkuste naše tipy na 5 rychlých receptů na zdravé obědy do práce.

1. Quinoa salát s kuřecím masem a zeleninou
Quinoa je skvělý zdroj bílkovin, vlákniny a minerálů, které vám dodají potřebnou energii na pracovní den. Stačí uvařit quinou podle návodu na obalu, přidat k ní grilované kuřecí maso, nakrájenou zeleninu podle vašeho výběru a zalít citrónovým dresinkem.

2. Tuňákový wrap s avokádem a zeleninou
Tuňák je bohatý na omega-3 mastné kyseliny a bílkoviny. Smíchejte tuňáka se strouhaným avokádem, nakrájenou zeleninou a obalte v celozrnné tortille. Tento recept je rychlý, chutný a zdravý.

3. Tzatziki s hummusem a čerstvou zeleninou
Tzatziki je osvěžující řecký jogurtový dip s okurkou a bylinkami, který se skvěle hodí k hummusu a čerstvé zelenině. Stačí si připravit menší dózičky s těmito dipy, nakrájet si zeleninu a zabalit pita chléb pro snadný a zdravý oběd.

4. Čerstvé summer rolls se sojovým dipem
Summer rolls jsou lehké vietnamské role plněné čerstvou zeleninou a vařenými nudlemi. Stačí si namočit rýžové papíry do vody, naplnit je zeleninou a nudlemi a zabalit do rolády. K tomu si připravte sojový dip se sezamovým olejem a limetkovou šťávou.

5. Pohanková salát s grilovaným lososem a mangovým dresinkem
Pohanka je bohatá na živiny a vitamin B, které vám dodají potřebnou energii. Smíchejte pohanku s grilovaným lososem, nakrájenou mangem a avokádem a zalijte mangovým dresinkem z mixéru. Tento exotický recept vám dodá energii i chuť na pracovní den.

Zdravý oběd do práce nemusí být složitý a časově náročný. S našimi 5 rychlými recepty si můžete jednoduše připravit chutné a vyvážené jídlo, které vám dodá energii a potřebné živiny na celý den. Takže nechte fast food ve firemní kantýně stranou a vyzkoušejte naše tipy na zdravé obědy do práce. Vaše tělo vám poděkuje.
[ad_2]