Domů Recepty Top recepty pro dechberoucí dezerty a sladké dobroty

Top recepty pro dechberoucí dezerty a sladké dobroty

[ad_1]
Pro milovníky dezertů a sladkých dobrot tu máme souhrn top receptů, které vám rozhodně doslova učarují. Ať už máte rádi čokoládové dezerty, ovocné dobroty nebo tradiční zákusky, určitě si vyberete ten pravý recept, který vám zaručeně udělá radost a potěší vaše chuťové buňky.

Čokoládový cheesecake s malinovou polevou

Tento dezert je skvělou kombinací krémového cheesecakeu a osvěžující malinové polevy. Pro přípravu budete potřebovat krémový sýr, cukr, vejce, trochu vanilkového extraktu a čokoládový piškotový spodek. Dezert doplníte malinovou polevou, která mu dodá svěžest a dokonalou chuťovou kombinaci.

Ovocný tiramisu s jahodami a borůvkami

Tiramisu je klasický italský dezert, který můžete snadno upravit podle své chuti a přidat do něj čerstvé jahody a borůvky. Klasické vrstvy mascarpone krému a namočených piškotů doplníte ovocnou vrstvou, která mu dodá sladkost a osvěžení. Tento dezert je skvělý na letní osvěžení a bude vás jistě těšit.

Lištičky se skořicovým krémem a jablkem

Lištičky jsou oblíbeným tradičním zákuskem, který můžete snadno připravit i doma. Stačí si pořídit těsto na lištičky, které nakrájíte na menší kousky a upečete. Poté je naplníte skořicovým krémem a pokrájenými kousky jablek. Tento dezert je skvělý na svačinu nebo odpolední dobrotu.

Zabákaný knedlík s ořechy a máslem

Zabákaný knedlík je tradiční český zákusek, který si zamilujete při první chuťové zkoušce. Krémové těsto a ořechová náplň v něm vytvoří dokonalou kombinaci sladkosti a lahodné chuti. Dezert se zalije máslovou omáčkou a dochutí se skořicí. Tento zákusek bude jistě králem na vašem slavnostním stole.

Těmto skvělým receptům pro dechberoucí dezerty a sladké dobroty se přímo nedá odolat. Vyzkoušejte si je doma a potěšte své blízké nebo si udělejte radost sami. Vaše chuťové buňky vám budou jistě vděčné za tuto sladkou lahůdku. Dobrou chuť!
[ad_2]