Domů Cestování Pro milovníky strachu a adrenalinu. Našli jsme ty nejstrašidelnější místa na světe,...

Pro milovníky strachu a adrenalinu. Našli jsme ty nejstrašidelnější místa na světe, některá však najdete i u nás v Česku

Ve světě je spousta překrásných míst, kde bychom klidně dokázali žít, existují však i taková místa, kdy bychom nechtěli zůstat ani na jednu jedinou noc. V tomto případě se bavíme o strašidelných místech plných paranormálních jevů s děsivou atmosférou. Jsou to převážně místa s děsivou historií.

Ve světě by se dalo najít neskutečně mnoho strašidelných míst, ze kterých běhá mráz po zádech. Jednat se může například o lesy sebevrahů, psychiatrické léčebny a nebo temné lesy. Všechny místa však spojuje jedno – negativní energie, která nás může polapit už jen při pohledu na videa či fotografie z těchto míst.

Židovský hřbitov – Praha

Tento hřbitov fungoval již v první polovině 15.století. Pohřbeno je zde kolem 100 000 lidí a kvůli nedostatku místa se na hroby navážely vrstvy hlíny, do nichž se opět pohřbívalo. Na některých místech je až 12 vrstev hrobů.

Ostrov panenek – Mexiko

Vypráví se, že v 50.letech zde farmář objevil utonulou dívku, vedle které plavala panenka. Farmář panenku zavěsil na strom, od té doby se na ostrově začaly dít nepochopitelné věci. Aby uklidnil zlé duchy, začal farmář zavěšovat po ostrově další a další panenky.

Kaple kostí – Portugalsko

Tuto kapli vybudoval mnich v 16.století. Na její výzdobu použil kosti více než pěti tisíc lidí. Na vchodu do kaple vás přivítá nápis „Tady vaše kosti čekají na naše.“

Les sebevrahů – Japonsko

Nachází se na úpatí hory Fuji v Japonsku a už od pradávna se k němu váží povídky o démonech. Ročně se zde zabijí desítky lidí a Japonské úřady už statistiky raději nezveřejňují.

Opuštěný blázinec – Itálie

Ještě děsivějším místem ho učinil brazilský umělec, který ho vyzdobil kresbami stínů ztracených duší, které opuštěným blázincem bloudí.

Kostel sv. Jiří – ČR

V Lukově u Manětína stojí zchátralý kostel sv. Jiří. Student Jakub Hadrava ho však vylepšil tím, že do kostelních lavic umístil sochy.