Domů Kreativita Nečekané překvapení pro opraváře . Ženatý muž si dal opravit mobil, opraváři...

Nečekané překvapení pro opraváře . Ženatý muž si dal opravit mobil, opraváři tam nechal tajný vzkaz a úplatek

V dnešní době není vůbec žádný problém si nechat porouchaný mobilní telefon opravit. Opravář telefonů Mani Warda zažil v práci však zažil vtipnou historku, se kterou se podělil na sociální síti TikTok. Manželský pár donesl do jeho prodejny porouchaný telefon a žádal o jeho opravu. Když opravář začal pracovat a mobil rozdělal, čekalo ho tam něco šokujícího.

Pod displejem telefonu iPhone 7 se totiž nacházel tajný text, který byl určený právě tomuto opraváři a obsahoval neobvyklou žádost. Muž v něm opraváře prosil, aby před manželkou řekl, že je telefon rozbitý tak, že už se nedá opravit.

Jaký byl však důvod? Manželka se chtěla podívat do historie textovek a hovorů. Manžel, který očividně něco tajil ke své prosbě přidal úplatek ve výši stodolarové bankovky.

Během pár minut Mani natočil krátké video na TikTok, ve kterém se lidí ptal, jak by oni na tohle zareagovali. Během několika minut se z tohoto videa stal virál a strhla se k němu velká lavina komentářů. Někteří lidé Manimu radili, ať žádosti manžela vyhoví, druzí zase navrhovali nechat si peníze a říct manželce pravdu. Nakonec se opravář vyšel s pravdou ven a manželce zřejmě nevěrného muže řekl pravdu a ukázal ji tajný vzkaz, který se k němu dostal.

V dalším Maniho videu je žena, která si přišla vyzvednout opravený telefon. Když ji řekl, co se pod displejem nacházelo, byla šokovaná a začala plakat. I přes to, co se dozvěděla, chtěla rozbitý iPhone opravit. Za uvedení do provozu zaplatila dalších 200 dolarů.

A jaký byl konec? Naštvaný manžel se vydal do obchodu za opravářem, kde ho konfrontoval za to, že si vzkaz nenechal pro sebe. Zřejmě má teď doma pěkně zavařeno.