Domů Kreativita Jak odhalit zda je vám partner nevěrný? Někdy se to dá odhalit...

Jak odhalit zda je vám partner nevěrný? Někdy se to dá odhalit i příliš jednoduše

Pokud vám váš partner vysílá signály, které si dnes probereme, je velká pravděpodobnost, že vám je nevěrný. Rozhodně nad tím nemávejte rukou a odhalte tento problém včas!

Častější hádky a výkyvy nálad

I když váš vztah nebyl úplně procházka růžovou zahradou, hádky byly minimální. Poslední dobou se však hádky staly vaší denní rutinou. Partner na vás hází vinu, je nepříjemný a podrážděný. Může vás také začít obviňovat z nevěry, bez jakýkoliv důkazů a sebemenších důvodů. Jediný, kdo však v tu chvíli zahýbá, je právě on.

Změnil k vám své chování

Je jasné, že se po 20 letech vztahu k sobě nebudete chovat, jako na úplném začátku a je to naprosto pochopitelné. Pokud váš partner pozná někoho nového v životě, pravděpodobně ztratí chuť trávit čas jak s vámi, tak s vaši rodinou. Většinou se nedostatek času svádí na velké pracovní vytížení. Dávejte si na to bacha! Nosil vám partner květiny, či drobné dárky a z ničeho nic přestal? Čím to asi bude? Někteří muži však tento svůj hřích řeší naprostým opakem a o ženu začínají více pečovat. Dávají ji kytice, které předtím nedostala ani na vlastní narozeniny. Dávejte si bacha! Tyto prudké změny nálad mohou značit milenku v pozadí.

Nechce vám ukázat telefon

Dříve šel váš muž do sprchy a mobil nechal klidně na stole. Nepřišlo vám na jeho chování vůbec nic podezřelého. Nechodil volat ven, ani mu nijak často nechodily zprávy. Teď se ale vše změnilo. Mobil před vámi schovává jako poklad. Esemesky píše tak, aby jste do telefonu neviděla. Prostě řečeno, mobil si bez dozoru nikde jen tak nenechává. V tomto případě by se vám hlavou měl rozeznít varovný signál – přesně takto se chovají nevěrní lidé!

Začal pečovat o svůj vzhled

Vašemu partnerovi bylo dříve jedno, jak chodil ven oblečený. Vzal si na sebe klidně i roztrhané propocené tričko. Holil se jednou týdně a bylo mu vše ukradené. Jenomže z ničeho nic o sebe začal muž pečovat, nakoupil si nové oblečení, denně se holí a zrcadlo mu jak se říká přirostlo k srdci. Na poličku si přidal svou novou sbírku parfémů. Myslíte, že o sebe muž začne dbát jen tak? Nechce se spíše zalíbit někomu opačného pohlaví?